Mergi înapoi la Home
Bubble Shooter

Bubble Shooter

Jocuri Multiplayer7,8Bubble Shooter este un joc multiplayer foarte distractiv în care trebuie să creezi grupuri de cel puțin trei bile identice pentru a elimina de pe tabla de joc. Trage cu bile și asigurați-vă că ele vor lovi bile de aceeași culoare. Asigurați-vă că bilele nu vor atinge partea de jos a ferestrei! Apoi vei începe din nou, în următorul nivel. Joacă acest joc distractiv cu prietenii sau împotriva oponenților de pe net, în doi, trei sau patru participanți!
Săbii şi sandale 2

Săbii şi sandale 2

Jocuri de Acţiune9,1Pierde-te in Roma antica a gladiatorilor si a luptelor in arena publică! Dacă ai jucat deja Săbii și Sandale 1 atunci cunoști deja principiul jocului. În a 2a variantă a acestui joc idea jocului a rămas nemodificată: ești stăpânul unui gladiator și îl instruiești după cum crezi tu că este mai bine. Poți să îl faci să fie foarte puternic dar și foarte priceput în magie. Cumpără arme și accesorii pentru a-l ajuta să devină și mai rezistent în lupte. Poți adăuga și băuturi magice pentru a-l face și mai capabil. Cu fiecare luptă cucerită vei acumula aur și mai multă putere, lucruri pe care le poți folosi pentru a te dezvolta și mai departe. În concluzie tu trebuie să aplici strategia potrivită pentru a-l face pe gladiator să cucerească în arenă. Doar așa vei avea șanse să îți învingi adversarii din jocul Săbii și sandale 2, direct în amfiteatrul roman!
Foc şi apă 3

Foc şi apă 3

Jocuri de Aventura9,1Fata de apă și băiatul de foc au o nouă aventură, de data aceasta în templu de gheață. Ei trebuie să se ajute reciproc pentru a ajunge la ieșire. Ambele au ca avantaje dar și dezavantaje proprii atunci când se confruntă cu obstacole. Băiatul de foc alunecă rapid pe gheață în timp ce fata de apă se încetinește pe gheață. Băiatul de foc nu poate urca pe dealurile acoperite de gheață, în timp ce fata de apă le urcă fără probleme. În schimb, ea trebuie să fie atentă la marea de foc iar băiatul nu poate merge pe apă. Complicată situație pentru că ei trebuie să se ajute reciproc în acest joc. Pentru a reuși, trebuie să apeși pe lampele albastre sau roșii pentru a topi sau îngheța. Ambii nu pot sări împreună când stau pe gheață. Nu uita să colectezi toate viețile și diamantele ce apar în calea lor!
Bubble Struggle

Bubble Struggle

Jocuri de Perspicacitate9,0Principiul acestui joc e foarte simplu: împușcă toate bulele de aer. Sună simplu dar nu e chiar așa cum pare, ca și in jocul Bubble Struggle. Vei descoperi în curând pe propria ta experiență cât este de dificil. În acest joc poți beneficia de diferite bonusuri ca de expemplu batoane de dinamită care fac bulele de aer foarte mici. Nu uita să colectezi viețile oferite și cristalele de gheață care sunt ascunse în acest joc. Vei descoperi de asemenea și două scuturi diferite care te fac invincibil pentru o anumită perioadă. Iconița cu cizmulițe îți dă posibilitatea să accelerezi iar iconița cu M încetinește bulele de aer. Săgețica roșie la stânga îți da mai mult timp. Ai la dispoziție și arme excelente ca de exemplu harpon dublu, spărgătoare de gheață, flori și medalii. Acestea elimină dintr-o lovitură toate bulele. Asigură-te că bulele nu cad pe tine și nu te ating în nici un fel pentru a putea merge la următorul nivel!
Foc şi apă 4

Foc şi apă 4

Jocuri de Perspicacitate9,0http://www.gamevideo4u.com/fireboy-and-watergirl-4-gameplay/ Click aici pentru a vedea gameplay video!

Jocuri - Top jocuri Joc mic