1001jocuri.com

Iarna: Alege îmbrăcămintea fetei! 11, Iarna 2, Iarna 7, Winter Girl Make Up 4

Mergi înapoi la Jocuri pentru fete
Publicitate
Bebeluşul pe vreme de iarnă

Bebeluşul pe vreme de iarnă

Jocuri pentru fete ? Afară e iarnă şi fulgii de zăpadă se aştern pe jos ca o plapumă albă. În creşă este cald şi copiii se joacă, dorm, plâng şi se târăsc ca de obicei, dar dintr-o dată ei remarcă zăpada de afară! Ce surpriză minunată! Această după-amiază ne vom juca afară, în zăpadă - promite educatoarea! Pentru aceasta tu trebuie să decorezi şi să aranjezi creşa cât mai frumos. Alege dintre diferite decoraşiuni de iarnă şi fă ceva frumos!
Sporturi de iarnă cu Dora

Sporturi de iarnă cu Dora

Jocuri pentru fete ? Iarna a venit și întreaga țară este acoperită cu un strat de nea albă. Dora se duce la munte pentru a schia și a face drumeții. Ea va avea nevoie de o combinatie de îmbrăcăminte sportivă dar elegantă. Hai și ajut-o să-și găsească accesoriile potrivite! Totul este posibil, de la machiaj, coafuri, cizme, jachete, pălării, pantaloni, fuste, oameni de zăpadă, lifturi, case acoperite de zăpadă, dealuri înzăpezite, stele sclipitoare și așa mai departe... Poți schimba cam tot ce vrei tu. Ai posibilitatea de a face personajele mai mari sau mai mici și le poți plasa în locuri diferite. Distrează-te cu acest joc cu Dora!
Stylish Fashion 4

Stylish Fashion 4

Jocuri pentru fete ? Pe timp de iarnă neaua e aşternută frumos afară şi totul este alb, dar este şi frig. Alege nişte haine călduroase pentru această fetiţă pentru ca ea să poată ieşi afară la plimbare. Nu trebuie să îi fie frig, deci caută şi o pereche de cizme călduroase, o jachetă frumoasă şi mănuşi potrivite. După aia poţi merge pe pagina următoare şi o poţi alege un fundal frumos de iarnă. Chiar şi decoraţiile le poţi modifica după cum vrei tu. Îţi dorim distracţie placută cu acest joc excelent de-a decoratul în plină iarnă!

Jocuri - Iarna Joc mic