1001jocuri.com

Jocuri cu Masini: Scooters Race, Curse cu mini cooper, Racer VXR, Curse - povestea unui rechin

1 2
Publicitate
Sim Taxi în Berlin

Sim Taxi în Berlin

Jocuri cu Masini 2,3 E vremea să descoperi oraşul Berlin! Ce altă manieră mai bună ai de a decoperi frumuseţile oraşului decât de a fi şofer de taxi? Încearcă să aduni cât mai mulţi bani prin a-ţi transporta clienţii cât mai bine şi mai rapid la destinaţiilor lor. Cu cât mai bine ai grijă de ei, cu atât mai mult bacşiş vei primi. Ai grijă să nu te accidentezi sau să loveşti maşina că o să ai de a face cu Poliţia. Nu uita să alimentezi maşina cu benzină la timp altfel rămâi pe drum şi clienţii vor fi furioşi. Succes!
Sim Taxi Amsterdam

Sim Taxi Amsterdam

Jocuri cu Masini 2,3 Încearcă ceva nou - fi şofer de taxi în Amsterdam! Trebuie să câştigi cât de mult posibil şi să îţi mulţumeşti clienţii. Fi rapid şi atent la siguranţa pasagerilor pentru a primi cât mai mult bacşiş. Nu uita să îţi alimentezi maşina cu benzină la timp, altfel rămâi pe drum. Succes!
Zoo Dodgem

Zoo Dodgem

Jocuri cu Masini 2,3 In acest joc amuzant de curse cu animale te vei da cu mașina de raliu împreună cu animalele de la grădina zoologică. Leul, zebra, ursul, rinocerul, elefantul si girafa vor ca să se întreacă cu tine în această cursă rapidă de maşini robuste! Ai diferite arme la dispoziţia ta: rachete care explodează în nasul adversarului tău atunci acesta e atins, Nitro - extra forță pentru un plus de viteză, ZZZ - care te ajută să adromi adversarul, dar şi mine explozive, care diminuează scorul adversarului tău. Poti juca acest joc pe cont propriu, dar și în doi. Distrează-te la nebunie!
Sim Taxi în New York

Sim Taxi în New York

Jocuri cu Masini 2,2 E vremea să descoperi oraşul New York! Ce altă manieră mai bună ai de a decoperi frumuseţile oraşului decât de a fi şofer de taxi? Încearcă să aduni cât mai mulţi bani prin a-ţi transporta clienţii cât mai bine şi mai rapid la destinaţiilor lor. Cu cât mai bine ai grijă de ei, cu atât mai mult bacşiş vei primi. Ai grijă să nu te accidentezi sau să loveşti maşina că o să ai de a face cu Poliţia. Nu uita să alimentezi maşina cu benzină la timp altfel rămâi pe drum şi clienţii vor fi furioşi. Succes!
1 2

Jocuri - Jocuri cu Masini Joc mic