1001jocuri.com

Joci acum Cursed Treasure. Joacă şi alte jocuri pe Jocuri de Acţiune pagina 1001 Jocuri !

Cursed Treasure

Walkthrough

Un moment te rog, se încărcă...
00:00
Publicitate
Poți sări peste această reclamă în: 00:00
Sari peste această acum
Jocul tău se încarcă și această reclamă va fi închisă automat.
 
1,3
Evaluarea mea
Fă clic pentru a vota Plictisitor Decent Super Foarte fain Uimitor Mulțumim pentru vot! Ai votat deja pentru acest joc
Descriere joc

Esti regele Orcilor, al zombiilor si al demonilor. Tu îți păstrezi o comoară de neprețuit într-o grotă. Din nefericire pentru tine, țăranii din sat au aflat de comoara ta și vor să o fure. Asigură-te că toate pietrele tale prețioase nu vor dispărea în sacii taranilor! Inamicii tai vor veni prin intrarea principala iar apoi vor fura avuțiile, una câte una. Construieste turnuri de aparare in locurile strategice pentru a opri hotii. Sunt trei feluri de turnuri: ascunzatoare - ce poate fi constuita doar pe iarba, mausoleum - ce poate fi construit doar pe zapada, si temple - ce pot fi construite doar pe piatra. In padure nu poti construi nici un fel de turnuri. Pentru fiecare turn construit ai nevoie de aur. Pentru fiecare inamic distrus, vei câstiga aur. Turnurile vor trage automat in toti inamicii care se apropie de ele. Cu cat ele trag mai mult cu atat ele castiga puncte de experienta si le poti upgrada in momentul cand vei vedea iconita cu simbolul in sus!

Controale de joc

Foloseste mousul pentru a juca acest joc de aparare. Apasa si tine apasat Shift pentru a construi mai multe castele si pentru a folosi mai multe vraji.

Integrat

Pune acest cod HTML pe site-ul sau pe blog-ul tău.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/cursed-treasure.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Share
Acest joc nu funcționează

Trimite
Upload screen

Jocuri - Cursed Treasure Joc mic