1001jocuri.com

Jocuri de Acţiune: Alien Booya, Alloy, Luptători Bushido, Code of the Samurai

1 2 3 4
Publicitate
Elite Forces Pakistan

Elite Forces Pakistan

Jocuri de Acţiune 3,0 În acest joc eşti soldat din trupele de elită, în misiune în Pakistan pentru a descoperi grupurile teroriste Talibane din regiune. Poţi juca rolul lui Thug, Mage sau John. Colectează armele oferite de joc pentru a beneficia de bonusuri. Fi atent la mine! Trebuie să sari peste minele de teren pentru că altfel ele explodează şi... chiar nu vrei să fi dezmembrat în bucăţi! Talibanii se vor apăra şi vor trage cu arme de foc! Încearcă să îi eviţi şi să te ascunzi cât mai bine în grote!
Star Ship

Star Ship

Jocuri de Acţiune 2,5 În anul 2125 omenirea este preocupată cu călătoriile spaţiale pentru colonizarea altor planete din galaxie. Situaţia se schimbă dramatic cu doar câţiva ani mai târziu, în 2142. O nouă civilizaţie războinică este descoperită: Crilianţii. Crilianţii încep războiul galactic împotriva omenirii până când aceştia se retrag încet încet către planeta originală, Terra. Nava spaţială umană este din nefericire cucerită de către Crilianţi. Oamenii trebuie cu orice preţ să îi elimine de pe navă, înainte ca aceasta să ajungă înapoi pe Terra. Poţi lupta în cu toate armele puse la dispoziţie pentru a îţi asigura victoria!
Elite Forces Clone Wars

Elite Forces Clone Wars

Jocuri de Acţiune 2,3 Învinge inamicii cu ajutorul armatei de clone! Trebuie să cucereşti barăcile lor! Tu faci parte din trupele de culoare albastră iar armata inamică e de culoare roşie sau verde. Barăcile de culoare gri sunt neutrale deci poţi fi asigurat că cei din această zonă nimeni nu te va ataca. Ocupă cu cât mai multe barăci gri pentru a-ţi mări teritoriul tău. Pentru a ocupa aceste barăci trebuie să tragi cu mousul peste ele. În cele din urmă trebuie să îţi recucereşti teritoriul tău în întregime. Succes!
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri de Acţiune Joc mic