1001jocuri.com

Jocuri de Acţiune: Alien Booya, Alloy, Luptători Bushido, Code of the Samurai

1 2 3 4
Publicitate
Escape from Waterland

Escape from Waterland

Jocuri de Acţiune 1,3 E vreme de război şi ai fost trimis să-ţi aperi patria. Escadronul tău a fost distrus de către trupele inamice iar tu eşti singurul supravieţuitor. Ai doar o singură posibilitate de a învinge inamicul: caută şi distruge nava amiral. Asta e unica ta şansă de a-ţi apăra ţara! Pentru a distruge nava inamică ai la dispoziţie un arsenal întreg de arme, de la bombe până la aruncătoare de grenade. Foloseşte toate combinaţiile pe care le ai la dispoziţie pentru a-ţi atinge scopul! Acest joc are trei nivele de dificultate: uşor, normal şi dificil. Hai la luptă!
Cursed Treasure

Cursed Treasure

Jocuri de Acţiune 1,3 Esti regele Orcilor, al zombiilor si al demonilor. Tu îți păstrezi o comoară de neprețuit într-o grotă. Din nefericire pentru tine, țăranii din sat au aflat de comoara ta și vor să o fure. Asigură-te că toate pietrele tale prețioase nu vor dispărea în sacii taranilor! Inamicii tai vor veni prin intrarea principala iar apoi vor fura avuțiile, una câte una. Construieste turnuri de aparare in locurile strategice pentru a opri hotii. Sunt trei feluri de turnuri: ascunzatoare - ce poate fi constuita doar pe iarba, mausoleum - ce poate fi construit doar pe zapada, si temple - ce pot fi construite doar pe piatra. In padure nu poti construi nici un fel de turnuri. Pentru fiecare turn construit ai nevoie de aur. Pentru fiecare inamic distrus, vei câstiga aur. Turnurile vor trage automat in toti inamicii care se apropie de ele. Cu cat ele trag mai mult cu atat ele castiga puncte de experienta si le poti upgrada in momentul cand vei vedea iconita cu simbolul in sus!
Platform War

Platform War

Jocuri de Acţiune 1,3 Un joc distractiv în care soldații tăi luptă în nivele de joc diferite, pe 15 platforme diferite. Poți alege între 7 unități diferite, armate cu diverse modele de pistoale. Tu trebuie să îi conduci cît mai bine astfel încât să fii promovat și să ți se dea arme mai bune. În modul de combat la liber te poți juca cum vrei tu. În josul ecranului poți vedea care este situația generală și cine vine la rând. Ai la dispoziție 20 de secunde pentru a ataca deci asigură-te că îți faci targetul cerut. Viteza și direcția vântului precum și alți factori pot influența rezultatul final, deci succes cu acest joc de acțiune pe 25 de nivele!
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri de Acţiune Joc mic