1001jocuri.com

Jocuri de Perspicacitate: La grătar, Joc printre nori, Ascunde obiectele!, Cu zmeul de hârtie

1 2 3 4
Publicitate
Gluey 1

Gluey 1

Jocuri de Perspicacitate 5,2 Bloburile de vopsea din acest joc doresc nimic mai mult decât să se lipească pe o pată de vopsea de aceeasi culoare! Dacă se întâlnesc, se elimină de la sine. Dacă faceţi clic pe o pată de vopsea, aceasta dispare, astfel încât bloburile de lângă sau de deasupra vor veni mai aproape. În interiorul unui blob de vopsea pot fi prinse și mici pete de altă culoare. Trebuei să dai clic pe blobul de vopsea similară pentru a elimina culorile prinse în blobul mare. Scopul este ca în cele din urmă întreaga pată de vopsea să fie eliminată de pe tablă. Joacă cu atenţie înainte de a face o alegere, deoarece ai nevoie de un număr minim de puncte pentru a merge la nivelul următor. Când ai terminat toate nivelurile, vei avea acces la modul Zen. Eşti curios să descoperi ce surprize te aşteaptă acolo? Hai și joacă-te!
Ben's Gold Mine

Ben's Gold Mine

Jocuri de Perspicacitate 4,0 Ben este un miner bătrân cu multă experienţă, ce a lucrat toată viaţa lui într-o mină de aur. Deşi e vârstnic, el tot mai sapă şi mai caută pe aur şi din când în când mai şi are noroc. Dar azi e sigur ziua lui norocoasă! A găsit o adevărată comoară şi pereţii minei sunt plini cu aur! Ajută-l pe Ben să exploateze mina de aur cât mai bine. Dacă investeşti concret în această afacere vei avea un profit enorm! În special în nivelel de joc mai ridicate, ai nevoie de maşinării, echipamente şi muncitori care să te ajute la operaţiunea de exploatare a minei. Hai să vedem cât de bine îţi va merge afacera şi începe cât mai curând acest joc de-a mina de aur!
Digging for Gold

Digging for Gold

Jocuri de Perspicacitate 3,2 John este un miner de aur cu multă experientă, ce a lucrat toată viaţa lui în mină în Vestul Sălbatic, cu căţelul lui Bobby. Dar nu întotdeauna are noroc, deci el tot mai sapă şi mai caută pe aur până când va găsi un fileu de aur. Dar azi e sigur ziua lui norocoasă! Bobby căţelul a găsit o adevărată comoară şi pereţii minei sunt plini cu aur! Ajută-l pe John să exploateze mina de aur cât mai bine. Dacă investeşti în această afacere vei avea un profit enorm! Vei avea nevoie de maşinării, echipamente şi muncitori care să te ajute la operaţiunea de exploatare a minei. Hai să vedem cât de bine îţi va merge afacera şi începe cât mai curând acest joc de-a mina de aur! Succes!
Hotel Castel

Hotel Castel

Jocuri de Perspicacitate 3,2 Manuela și Melvin au cumpărat un castel medieval ce a fost lăsat în paragină. Acum l-au renovat și decorat foaret elegant și vechiul castel s-a transformat într-un luxos hotel! Dar acum a venit vremea ca ei să afle dacă toate investițiile au meritat tot acest efort. Dacă nu reușesc să atragă cât mai mulți clienți, vor da faliment! Împreună cu Bessie și Bill, doi servitori de încredere, ei vor încerca să își mulțumească oaspeții cât mai bine. Hai și ajută-i și tu! Cum? Simplu, trebuie să dai clic pe obiectele pe care oaspeții le cer și apoi să dai clic pe oaspetele care a cerut acel obiect. De exemplu dacă un client vrea o cafea, dă clic prima dată pe automatul de cafea apoi pe acel client. Trebuie să te miști repede și să servești clienții cât mai repede și bine, exact după cum se cuvine. La urma urmei și tu ai vrea să fii servit cu tot respectul, nu-i așa? Dacă anumite lucruri trebuie reparate sau înlocuite dă clic in partea de jos, dreapta sau stânga, depinzând de ce ți se cere.
Rubber Balls

Rubber Balls

Jocuri de Perspicacitate 2,7 Aceasta este o nouă versiune a jocului Bubbels dar de data asta nu joci cu bile lipicioase ci cu bile de cauciuc care au tendinţa de a se respinge. Trebuie să faci grupuri de câte 3 sau mai multe bile de aceeaşi culoare, pentru a le elimina. După 20 de bile aruncate, se formează pe ecran un nou rând cu bile. Distracţie!
Farm Hit

Farm Hit

Jocuri de Perspicacitate 2,7 Trebuie să încerci să aduci porcușorul la punctul de finish cu cât mai puține încercări. Cum? Pur și simplu îl lansezi în aer, de unde va fi preluat de către o barză. Barza o să-l ducă până la un anumit punct după care îi va da drumul și trebuie să repeți faza. Distracție!
Misterul mării

Misterul mării

Jocuri de Perspicacitate 2,1 În adâncul oceanelor se află comori ascunse. În epavele unor corăbii eşuate va trebui să cauţi şi să găseşti aceste bogăţii, cum ar fi de exemplu lampe fermecate, brăţări de aur şi pietre preţioase. Pescarul din acest joc trebuie să găsească şi să strângă aceste comori ascunse. Dacă adunat suficientă avere, tu treci la nivelul următor!
Peştişorul flămând

Peştişorul flămând

Jocuri de Perspicacitate 1,8 Peştişorul acesta micuţ vrea doar două lucruri: să mănânce şi să crească! Cu cât mănâncă mai mult cu atât mai repede creşte. Mâncarea nu e o problemă dar el trebuie să fie atent ca să nu fie mâncat la rândul lui de către peştii mai mari. Cu cât el creşte mai mult cu atât mai bine se va apăra şi va putea mânca alţi peşti. Fă din acest peştişor un gigant!
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri de Perspicacitate Joc mic