1001jocuri.com

Jocuri pentru fete: Ziua mamei, Polly Party Pickup, La regim, Fată în costum de Batman

1 2 3 4
Publicitate

Jocuri pentru fete 0 games None
Cumpără o rochie

Cumpără o rochie

Jocuri pentru fete 3,9 În acest joc vei administra un magazin de rochii de mireasă. Trebuie să vinzi căt mai bine aceste rochii și să îți dezvolți afacerea. Clienții vor veni la magazin pentru a încerca rochiile și tu trebuie să îi servești cât mai bine posibil. Cu cât vei vinde mai multe accesorii și articole relatate cu atât vei avea mai multe încasări. Hai și demonstrează cât de bună ești la afacere!
Castle Restaurant

Castle Restaurant

Jocuri pentru fete 3,3 Ti-a placut jocul "Castelul"? Dacă da, în acel joc Manuela şi Melvin au cumpărat un castel vechi care l-au transformat într-un hotel. Apoi au construit un centru spa care este de asemenea un mare succes. Acum, Manuela şi Melvin sunt antreprenori deplini și eu plănuiesc să deschidă un restaurant! Acest nou proiect pare a fi un mare succes și ei au invitat mulți oaspeți pentru lansare. La cina de inaugurare va fi prezent un invitat foarte special. Ajută-i pe Manuela şi Melvin pentru a mulţumi toți invitații lor! Condu oaspeţi la mesele lor, ia-le comanda și pregătește mâncarea lor. Cu căt mai multi bani vei castiga, cu atăt mai multe lucruri extraordinare vei putea putea cumpăra şi ce personal adițional vei putea angaja. În acest joc se pot utiliza așa-numitele monezi mochi pentru a cumpăra lucruri. Manuela şi Melvin aşteaptă un copil, astfel încât munca lor devine și mai grea, iar acum vor cina împreună cu niște prieteni de familie. Servește-i cum se cuvine! Distracție plăcută!
Hamsterii în vacanţă

Hamsterii în vacanţă

Jocuri pentru fete 3,3 Este timpul vacanței în țara hamsterilor! Hamsterii cei leneși vor cu tot dinadinsul să-și petreacă timpul la un hotel de lux. Ei vin cu întreaga familie și vor să fie foarte bine serviți. Acest lucru înseamnă că personalul de la hotel va fi destul de ocupat cu toți acești clienți hamsteri. Ei vor comanda alimente și băuturi și vor începe să se văicărească dacă sunt serviți cu întârziere... Deci trebuie să muncești la greu pentru ai menține fericiți. Dacă te vei descurca bine, vei câștiga suficienți bani pentru a trece la următorul nivel al acestui joc și vei obține mai multe stele cu fiecare nivel promovat. În fiecare nivel vor apare camere suplimentare. Acest lucru înseamnă că mai multe familii vor veni în vacanță. Mai multe camere de hotel înseamnă că vei câștiga bani la greu. Spune-le și prietenilor tăi de pe Facebook despre acest joc și arată-le cât ești tu de bun la acest joc de hotelul hamsterilor!
Găteşte chinezesc

Găteşte chinezesc

Jocuri pentru fete 2,9 Astăzi vom experimenta cu bucătaria chinezească! Noi folosim ingrediente originale din China, cum ar fi sushi și tăiței. Folosim de asemenea, o cratiță, un cuptor, o tigaie, un cuțit, o lingură și un prosop în pregătirea noastră culinară. Jocul are diferite niveluri. Joacă cât mai bine și adaugă ingredientele în ordinea corectă! Astfel faci o mâncare delicioasă și vei câștiga mai multe puncte. Încearcă să obții un punctaj cât mai mare și să iei toate bonusurile posibile. La final vei putea să refaci rețeta în propria ta bucătărie! Rețeta completă poate fi găsit în joc.
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri pentru fete Joc mic