1001jocuri.com

Jocuri pentru fete: Ziua mamei, Polly Party Pickup, La regim, Fată în costum de Batman

1 2 3 4
Publicitate
Basmul lui Barbie

Basmul lui Barbie

Jocuri pentru fete 2,8 Barbie este o prinţesă foarte frumoasă. Ea doreşte să iasă afară la joacă dar vrea să arate bine, întocmai ca o domnişoară pe cinste. De aceea ea are nevoie de ajutorul tău pentru a o îmbrăca cât mai frumos. Poţi alege între diferite vestimentaţii, accesorii, pantofiori şi coroniţe. Caută şi decoraţii ce i s-ar potrivi. Aceste decoraţii pot fi schimbate cum îţi place ţie. Hai şi distrează-te cu prinţesa Barbie!
Modă pentru fetiţele cu căluţi

Modă pentru fetiţele cu căluţi

Jocuri pentru fete 2,8 Atunci când Carmen, Cathy si Cindy vorbesc între ele, vei vedea că subiectul de discuţie preferat sunt caii. Ele iubesc aceste animale. Astăzi ele merg într-o plimbare şi au nevoie de haine adecvate. Hai şi găseşte-le nişte accesorii potrivite pentru o plimbare sportivă. Distrează-te cu aceste fetiţe şi încearcă tot felul de garderobe până când eşti mulţumită!
Bebeluși pe timp de iarnă

Bebeluși pe timp de iarnă

Jocuri pentru fete 2,8 Ia te uită ce frumos și alb e afară! Neaua s-a așternut peste tot. Copiii au tras un pui de somn de după-amiază și acum e timpul să meargă afară, să ia o gură de aer proaspăt și să se joace frumos. Poate că vrei și tu să ieși cu ei să faceți un om de zăpadă? Hai și îmbracă acest trio de bebeluși cât mai frumos posibil căci ai o mulțime alegeri vestimentare la dispoziție! Acesta este un joc Primavita.
Coaforul de vară

Coaforul de vară

Jocuri pentru fete 2,8 Dacă îţi place să te joci de-a coafeza sau îţi place să stilezi părul altora, atunci acest joc este pentru tine! Ajută-ţi clienţii să-şi găsească coafura potrivită astfel încât să arate cât mai bine. În primul nivel, clienţii au dorinţe relativ simple şi poţi exersa un pic, dar pe măsură ce avansezi, cerinţele lor devin din ce în ce mai complexe.
Mieluțul

Mieluțul

Jocuri pentru fete 2,7 Acesta este un joc Primavita.
Coace o tartă

Coace o tartă

Jocuri pentru fete 2,7 E din nou toamnă şi mere sunt din belşug. În acest joc înveţi cum să foloseşti ingredientele şi cum să coci o tartă cu mere. Urmează instrucţiunile lui Tessa pentru a experimenta. La finalul jocului poţi imprima reţeta pentru a o încerca în propria ta bucătărie. Aşa înveţi să pregăteşti propria ta tartă cu mere!
Fashion Street

Fashion Street

Jocuri pentru fete 2,7 Fă din acest cartier un adevărat centru de atracţie! Construieşte saloane de înfrumuseţare şi de întreţinere fizică astfel încât clienţii să fie mulţumiţi de serviciile tale. Cumpără îmbunătăţiri pentru proprietăţile tale şi câştigă din plin. Succes!
Calul cel deştept

Calul cel deştept

Jocuri pentru fete 2,7 Ia te uită ce un cal inteligent! Animalul poate număra până la 20. Cifrele le-a ascuns el în pășune așa că hai și caută-le pentru el... Arată că ești un detectiv adevărat!
Creşa de bebeluşi

Creşa de bebeluşi

Jocuri pentru fete 2,6 Ia te uită! Un bebeluș care doarme paşnic şi un copil care se joaca frumos. Ah, dar unul din copii stă și plânge! In acest joc puteţi alege din o mulţime de copii. Dă-le jucării şi asigură-te că se distrează de minune și că vor învăţa lucruri noi. Asistentele te vor ajuta de asemenea. Ele se vor uita la toți acești micuți astfel încât lucrurile să meargă ca pe roate. Cu cât te ocupi mai bine de creșă cu atât mai mult le va place copiilor să stea acolo!
Caută bebelusul

Caută bebelusul

Jocuri pentru fete 2,6 Copilul din acest joc se strecoară peste tot. Odată el stă cuminte și liniștit în patul lui de flori în pădure, iar în imaginea urmatoare îl vei vedea plutind în aer într-un balon, cu ursulețul de pluș lângă el. Găsiți diferențele dintre imaginile din joc și experimentează cu aventurile acestui copilaș de benzi desenate. Puteți alege modul de joc, între ușor, normal sau dificil. Distracție plăcută!
Restaurantul Ciugulici

Restaurantul Ciugulici

Jocuri pentru fete 2,6 Astăzi trebuie să serveşti în restaurantul hamsterilor! Deşi hamsterii sunt aşa de mici, ei sunt mai tot timpul flămânzi. Acum ei au un restaurant micuţ ce li se potriveşte de minune! Hai şi dă-le de măncare! Hamsterii ce aşteaptă porţiile lor sunt înfometaţi şi vor să-şi primească mâncarea repede. Dacă îi serveşti cum se cuvine, vei primi bacşiş pe cinste. Cu cât câştigi mai mult cu atât mai mult poţi investi în dotări la restaurant!
Chioşcul cu tartine

Chioşcul cu tartine

Jocuri pentru fete 2,6 Ia te uită ce chioşc drăguţ! Aici se prepară cele mai gustoase tartine iar tu trebuie să ajuţi la prepararea lor că ceasul e aproape 12 şi lumea vine să cumpere de mâncare. Jocul are 5 nivele, aşa că ai vreme să dovedeşti cât de bine te pricepi la făcut de tartine.
Bebeluşul în vacanţă

Bebeluşul în vacanţă

Jocuri pentru fete 2,6 E vară și creșa de copii este în vacanţă împreună cu toți copii la mare! Bebelușii se jaocă cu gălețile şi lopețile de nisip, la aer curat, pe plajă. Când sunt obosiți bine de la soare și joacă, ei trebuei să tragă un pui de somn pe terasa acoperită, in casă de pe plajă. Hai și ia parte la distracţie şi bucură-te de aceste zilele de concediu împreună cu acești bebeluși. În acest joc ai posibilitatea să creezi și să păstrezi decoratiunile create. Astfel poţi adăuga mereu lucruri noi și decorațiuni la propriile ta creșă de vară!
Delicii de Paşti

Delicii de Paşti

Jocuri pentru fete 2,6 La Paşti e vremea de haine de primăvară şi de plăcinte delicioase! Zilele devin mai lungi iar păsărelele cântă de dimineața până seara. De Paşti, fiecare este liber şi vine acasă să fie împreună cu familia, pentru a a lua masa împreună şi a ciocni oauă vopsite. Anul acesta vom face un tort de Paşti care îi va lăsa pe toți cu gura căscată. Ia te uită ce bunătate de tort frumos poți face! Ia ca model imaginea alăturată şi fă un tort frumos. Poți trimite apoi imaginea la prietenii tăi. Îți dorim un Paşte fericit!
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri pentru fete Joc mic