1001jocuri.com

Jocuri pentru fete: Ziua mamei, Polly Party Pickup, La regim, Fată în costum de Batman

1 2 3 4
Publicitate
Bebeluși pe timp de iarnă

Bebeluși pe timp de iarnă

Jocuri pentru fete 2,9 Ia te uită ce frumos și alb e afară! Neaua s-a așternut peste tot. Copiii au tras un pui de somn de după-amiază și acum e timpul să meargă afară, să ia o gură de aer proaspăt și să se joace frumos. Poate că vrei și tu să ieși cu ei să faceți un om de zăpadă? Hai și îmbracă acest trio de bebeluși cât mai frumos posibil căci ai o mulțime alegeri vestimentare la dispoziție! Acesta este un joc Primavita.
Mieluțul

Mieluțul

Jocuri pentru fete 2,9 Acesta este un joc Primavita.
Restaurantul Ciugulici

Restaurantul Ciugulici

Jocuri pentru fete 2,8 Astăzi trebuie să serveşti în restaurantul hamsterilor! Deşi hamsterii sunt aşa de mici, ei sunt mai tot timpul flămânzi. Acum ei au un restaurant micuţ ce li se potriveşte de minune! Hai şi dă-le de măncare! Hamsterii ce aşteaptă porţiile lor sunt înfometaţi şi vor să-şi primească mâncarea repede. Dacă îi serveşti cum se cuvine, vei primi bacşiş pe cinste. Cu cât câştigi mai mult cu atât mai mult poţi investi în dotări la restaurant!
Basmul lui Barbie

Basmul lui Barbie

Jocuri pentru fete 2,8 Barbie este o prinţesă foarte frumoasă. Ea doreşte să iasă afară la joacă dar vrea să arate bine, întocmai ca o domnişoară pe cinste. De aceea ea are nevoie de ajutorul tău pentru a o îmbrăca cât mai frumos. Poţi alege între diferite vestimentaţii, accesorii, pantofiori şi coroniţe. Caută şi decoraţii ce i s-ar potrivi. Aceste decoraţii pot fi schimbate cum îţi place ţie. Hai şi distrează-te cu prinţesa Barbie!
Coace o tartă

Coace o tartă

Jocuri pentru fete 2,7 E din nou toamnă şi mere sunt din belşug. În acest joc înveţi cum să foloseşti ingredientele şi cum să coci o tartă cu mere. Urmează instrucţiunile lui Tessa pentru a experimenta. La finalul jocului poţi imprima reţeta pentru a o încerca în propria ta bucătărie. Aşa înveţi să pregăteşti propria ta tartă cu mere!
Modă pentru fetiţele cu căluţi

Modă pentru fetiţele cu căluţi

Jocuri pentru fete 2,7 Atunci când Carmen, Cathy si Cindy vorbesc între ele, vei vedea că subiectul de discuţie preferat sunt caii. Ele iubesc aceste animale. Astăzi ele merg într-o plimbare şi au nevoie de haine adecvate. Hai şi găseşte-le nişte accesorii potrivite pentru o plimbare sportivă. Distrează-te cu aceste fetiţe şi încearcă tot felul de garderobe până când eşti mulţumită!
Fashion Street

Fashion Street

Jocuri pentru fete 2,7 Fă din acest cartier un adevărat centru de atracţie! Construieşte saloane de înfrumuseţare şi de întreţinere fizică astfel încât clienţii să fie mulţumiţi de serviciile tale. Cumpără îmbunătăţiri pentru proprietăţile tale şi câştigă din plin. Succes!
Coaforul de vară

Coaforul de vară

Jocuri pentru fete 2,6 Dacă îţi place să te joci de-a coafeza sau îţi place să stilezi părul altora, atunci acest joc este pentru tine! Ajută-ţi clienţii să-şi găsească coafura potrivită astfel încât să arate cât mai bine. În primul nivel, clienţii au dorinţe relativ simple şi poţi exersa un pic, dar pe măsură ce avansezi, cerinţele lor devin din ce în ce mai complexe.
Caută bebelusul

Caută bebelusul

Jocuri pentru fete 2,6 Copilul din acest joc se strecoară peste tot. Odată el stă cuminte și liniștit în patul lui de flori în pădure, iar în imaginea urmatoare îl vei vedea plutind în aer într-un balon, cu ursulețul de pluș lângă el. Găsiți diferențele dintre imaginile din joc și experimentează cu aventurile acestui copilaș de benzi desenate. Puteți alege modul de joc, între ușor, normal sau dificil. Distracție plăcută!
Găteşte chinezesc

Găteşte chinezesc

Jocuri pentru fete 2,6 Astăzi vom experimenta cu bucătaria chinezească! Noi folosim ingrediente originale din China, cum ar fi sushi și tăiței. Folosim de asemenea, o cratiță, un cuptor, o tigaie, un cuțit, o lingură și un prosop în pregătirea noastră culinară. Jocul are diferite niveluri. Joacă cât mai bine și adaugă ingredientele în ordinea corectă! Astfel faci o mâncare delicioasă și vei câștiga mai multe puncte. Încearcă să obții un punctaj cât mai mare și să iei toate bonusurile posibile. La final vei putea să refaci rețeta în propria ta bucătărie! Rețeta completă poate fi găsit în joc.
Button shooter

Button shooter

Jocuri pentru fete 2,6 Acesta este un joc distractiv în cazul în care aveţi cel puţin trei piese de joc identice pe tablă. Trageți în aceste grupuri de câte trei și asiguraţi-vă că ele nu ating marginea de jos a ferestrei, altfel jocul începe din nou. Cu cât mai multe piese sunt eliminate, cu atât mai mult metru din caseta din dreapta este mai plin! Încercaţi să obţineţi toate bonusurile posibile. Aveți la dispoziție două nivele de bonus: primul este un minigame, în care piesele vin din partea din dreapta. Încercaţi să trageți în piesele identice pentru un scor cât mai mare. În al doilea nivel de joc, trebuie să salvați o prințesă prin a plasa bombe pe nodurile din jurul ei. Sunt în total douăzeci de niveluri provocatoare! Invită-ți prietenii la joacă pentru a bate scorul dvs. și puneți jocul pe pagina de Facebook, astfel încât și ei să se poată juca!
Mireasa de vară

Mireasa de vară

Jocuri pentru fete 2,6 Această fetiţă se va căsători şi vrea ca să arate excelent în această zi unică din viaţa ei. Caută-i cea mai bună rochie de mireasă! Ce culoare i se potriveşte cel mai bine? Roz sau alb? Tu decizi! Cu ajutorul tău, ea va arăta splendid la nunta ei!
Modă pentru fetişa Barbie

Modă pentru fetişa Barbie

Jocuri pentru fete 2,5 Barbie este o fată care iubeşte moda. Pe timp de vară, are o mulţime de costume de baie de ales. Dar acum e mult prea frig. Este deja toamnă iar Barbie şi-ar dori un pulover călduros şi nişte cizme frumoase. Uită-te prin dulapurile din camera lui Barbie şi alege ceva potrivit pentru ea. Garderoba ei este foarte mare deci ai de unde alege! Apoi, ai posibilitatea de a selecta un fundal potrivit si de a-l decora cu tot felul de accesorii sau personaje, ca de exemplu, o bicicletă sau un câine. La final poşi imprima imaginea sau poti sa duce înapoi pentru a modifica ce doreşti. Jocul are cinci nivele la care ai acces doar dacă nu-şi expiră timpul de joc!
Creşa de bebeluşi

Creşa de bebeluşi

Jocuri pentru fete 2,5 Ia te uită! Un bebeluș care doarme paşnic şi un copil care se joaca frumos. Ah, dar unul din copii stă și plânge! In acest joc puteţi alege din o mulţime de copii. Dă-le jucării şi asigură-te că se distrează de minune și că vor învăţa lucruri noi. Asistentele te vor ajuta de asemenea. Ele se vor uita la toți acești micuți astfel încât lucrurile să meargă ca pe roate. Cu cât te ocupi mai bine de creșă cu atât mai mult le va place copiilor să stea acolo!
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri pentru fete Joc mic