1001jocuri.com

Jocuri pentru fete: Ziua mamei, Polly Party Pickup, La regim, Fată în costum de Batman

1 2 3 4
Publicitate
Puzel de Halloween

Puzel de Halloween

Jocuri pentru fete 2,4 Este Halloween! Ia te uită câte imagini de Halloween ai aici: de la pisici, vrăjitoare, case vechi, câini de Halloween, chiar şi un bebeluş ce poartă un costum special de Halloween! Hai şi joacă-te cu acest puzel online de Halloween!
Flirt de iarnă

Flirt de iarnă

Jocuri pentru fete 2,4 Barbara, o fetiţă foarte frumuşică, se află într-o staţiune montană pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă. Prietenele ei i-au spus că aici sunt foarte mulţi băieţi frumoşi ce aşteaptă să întâlnească fete. Barbara vrea să cucerească inimile a cât mai mulţi băieţi frumoşi şi tu trebuie să o ajuţi! Dar celelalte fete nu stau degeaba şi imediat ce Barbara începe să flirteze cu un băiat, ele vor face tot posibilul ca să captiveze atenţia acelui băiat. Fata care e capabilă să flirteze cât mai mult, câştigă. Celelalte fete vor fi foarte geloase, deci fă tot posibilul să câştigi. Nu uita de indicatorul de energie din partea de jos a ecranului pentru că dacă acesta scade sub limită, pierzi jocul!
Chioşcul cu tartine

Chioşcul cu tartine

Jocuri pentru fete 2,4 Ia te uită ce chioşc drăguţ! Aici se prepară cele mai gustoase tartine iar tu trebuie să ajuţi la prepararea lor că ceasul e aproape 12 şi lumea vine să cumpere de mâncare. Jocul are 5 nivele, aşa că ai vreme să dovedeşti cât de bine te pricepi la făcut de tartine.
1 2 3 4

Jocuri - Jocuri pentru fete Joc mic