1001jocuri.com

Joci acum Platform War. Joacă şi alte jocuri pe Jocuri de Acţiune pagina 1001 Jocuri !

Platform War

Walkthrough

Un moment te rog, se încărcă...
00:00
Publicitate
Poți sări peste această reclamă în: 00:00
Sari peste această acum
Jocul tău se încarcă și această reclamă va fi închisă automat.
 
1,2
Evaluarea mea
Fă clic pentru a vota Plictisitor Decent Super Foarte fain Uimitor Mulțumim pentru vot! Ai votat deja pentru acest joc
Descriere joc

Un joc distractiv în care soldații tăi luptă în nivele de joc diferite, pe 15 platforme diferite. Poți alege între 7 unități diferite, armate cu diverse modele de pistoale. Tu trebuie să îi conduci cît mai bine astfel încât să fii promovat și să ți se dea arme mai bune. În modul de combat la liber te poți juca cum vrei tu. În josul ecranului poți vedea care este situația generală și cine vine la rând. Ai la dispoziție 20 de secunde pentru a ataca deci asigură-te că îți faci targetul cerut. Viteza și direcția vântului precum și alți factori pot influența rezultatul final, deci succes cu acest joc de acțiune pe 25 de nivele!

Controale de joc

Folosește tastele direcționale pentru a te deplasa și WASD pentru a muta ecranul. Ține butonul din stânga al mousului apăsat pentru a determina direcția și intensitatea aruncării și eliberează-l pentru a trage.

Integrat

Pune acest cod HTML pe site-ul sau pe blog-ul tău.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/Platfrom_war/platform_war.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Share
Acest joc nu funcționează

Trimite
Upload screen

Jocuri - Platform War Joc mic