1001jocuri.com

Jocuri Sportive: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Para Jumper

1 2
Publicitate
Flick Rugby

Rugby

Jocuri Sportive 7 games 2,2
Surfen 2

Surfen

Jocuri Sportive 4 games 0,4
Caveman Football

Caveman Football

Jocuri Sportive 2,7 Febra fotbalului e din nou la modă si vecinul nu poate rezista jocului cu mingea. Încercă să tragi în minge cât mai mult tare pentru a obţine un scor mare!
Basketball Championship

Basketball Championship

Jocuri Sportive 2,4 Ideea acestui joc este simplă dar distractivă: trage şi împuşcă toate coşurile pe care le vezi. Pentru fiecare lovitură reuşită primeşti 2 puncte, cu excepţia cazului când eşti în ultimele 20 de secunde de joc. Atunci primeşti 3 puncte.
Derby Racing

Derby Racing

Jocuri Sportive 1,9 Joacă acest joc de curse cu cai în care trebuie să termini la linia de final fără a cădea de pe cal! Succes!
Penthouse Pool

Penthouse Pool

Jocuri Sportive 1,9 Joacă online acest joc de biliard cu cele 3 variante populare de 9 bile, biliard şi carambol. În primele două variante de joc trebuie să bagi bilele în găurile de pe laterale. Primele sunt bilele colorate. Bila neagră este ultima de care trebuie să te scapi. Bilele ce trebuie să le loveşti sunt afişate cu un cerc alb. La carambol principiul de joc este altfel: bila albă de joc trebuie să lovească dintr-o lovitură celelalte două bile indicate. Distracţie!
Urban Basketball

Urban Basketball

Jocuri Sportive 1,3 Scopul acestui joc de baskebal este simplu dar foarte distractiv. Trebuie să arunci cât mai bine mingea la coş. Fiecare aruncătură reuşită valorează 2 puncte, cu excepţia ultimelor 20 de secunde de joc când ţi se oferă 3 puncte.
Beach Baseball

Beach Baseball

Jocuri Sportive ? În acest joc de baseball totul depinde de precizia ta. Trebuie să ţinteşti bine, dar trebuie să fii atent ca mingea să nu fie aruncată prea sus sau prea jos. Ea trebuie să ajungă în zona rotundă, indicată pe ecran. Asigură-te că o loveşti suficient de puternic pentru ca ea să ajungă la locul indicat. Crezi că poţi juca acest joc?
1 2

Jocuri - Jocuri Sportive Joc mic