1001jocuri.com

Joci acum Valentine Conquest. Joacă şi alte jocuri pe Jocuri pentru fete pagina 1001 Jocuri !

Valentine Conquest

Walkthrough

Un moment te rog, se încărcă...
00:00
Publicitate
Poți sări peste această reclamă în: 00:00
Sari peste această acum
Jocul tău se încarcă și această reclamă va fi închisă automat.
 
?
Evaluarea mea
Fă clic pentru a vota Plictisitor Decent Super Foarte fain Uimitor Mulțumim pentru vot! Ai votat deja pentru acest joc
Descriere joc

Iată că a venit ziua de Sf. Valentin şi acum ai o şansă de a cuceri inimioara unui băiat sau a unei fetiţe de care îţi place ţie cel mai mult. Aruncă cu inimioare către personajul care îţi place ţie astfel încât indicatorul lor de inimioare să fie gol. Inimioarele cu un bănuţ pe ele sunt foarte valoroase şi îţi vor da bani. Aceşti bănuţi îi poţi folosi pentru a-ţi cumpăra inimioare superputernice. Inimioarele superputernice îţi dau şansa de a folosi vrăji cu care cucereşti personajul şi mai repede, ca de exemplu inimioare triple, cadouri, inimioare de culoare roşu închis ce au de trei ori putere în comparaţie cu cele normale, inimioare de gheaţă cu care poţi îngheţa partenerul şi aşa mai departe. Succes la cucerit!

Controale de joc

Cu tastele direcţionale dreapta-stânga îţi cauţi o poziţie de joc. Te poţi deplasa doar în anumite poziţii care sunt indicate in bara de culoare verde deschis. Alege apoi unghiul de aruncare cu săgeţile sus-jos şi stabileşte forţa de aruncare cu bara de spaţiu. Dă drumul la tasta de spaţiu pentru a arunca cu inimioare.

Integrat

Pune acest cod HTML pe site-ul sau pe blog-ul tău.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/valentine-conquest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Share
Acest joc nu funcționează

Trimite
Upload screen

Jocuri - Valentine Conquest Joc mic