1001jocuri.com

Joci acum Wizard Hult. Joacă şi alte jocuri pe Jocuri de Aventura pagina 1001 Jocuri !

Wizard Hult

Walkthrough

Un moment te rog, se încărcă...
00:00
Publicitate
Poți sări peste această reclamă în: 00:00
Sari peste această acum
Jocul tău se încarcă și această reclamă va fi închisă automat.
 
?
Evaluarea mea
Fă clic pentru a vota Plictisitor Decent Super Foarte fain Uimitor Mulțumim pentru vot! Ai votat deja pentru acest joc
Descriere joc

Acest vrăjitor este specializat în fermecarea pietrelor. Nu conteaza ce fel de marime are piatra sau de unde provine, ca el poate face minuni cu ele. Numele lui e Hult. Intr-o zi el se indragosteste de o frumoasa fata pe numele ei, Shiloh. Frumoasa Shiloh il provoaca pe Hult sa vina la miez de noapte in varful unui munte magic. Pentru a ajunge acolo, Hult trebuie sa cucereasca primejdii de tot felul ce-i apar in calea sa. Plin de incredere, el porneste la drum convins ca prin magia sa va reusi sa ajunga acolo la timp. Dar aventura sa nu este asa de usoara precum ai crede. Hai si ajuta-l pe Hult sa isi faca cale! Ai grija ca barele roșii și albastre să rămână pe cât posibil pline. Adună de pe drum toate steluțele și bănuții de aur care îți apar în cale.

Controale de joc

Folosește tastele WASD pentru a te mișca, apasă pe S sau sageata in sus pentru a deschide ușa. Tine mousul apasat pentru a desena o piatra si da clic pe ea pentru a o face sa dispara.

Integrat

Pune acest cod HTML pe site-ul sau pe blog-ul tău.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/wizardhult.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Share
Acest joc nu funcționează

Trimite
Upload screen

Jocuri - Wizard Hult Joc mic