1001jocuri.com

Puzzle and Run: Red Beard, Cube Droid în acţiune, Mind Blender, Invader Zim

Mergi înapoi la Jocuri de Aventura
Publicitate
Foc şi apă 2

Foc şi apă 2

Jocuri Logice 3,5 Asigurați-vă că apa și focul nu se ating în Templul Luminii! Fiecare nivel va avea obiective diferite. Sunt niveluri din care trebuie să ieși cât mai rapid posibil, dar trebuie și să colectezi toate diamantele. Într-un alt nivel, băiatul de foc şi fata de apă trebuie să caute un diamant verde. În alt nivel este destul de întuneric, ceea ce face foarte dificil ca băiatul și fata să stea separați. Ferește-te de ulei negru pentru că îi ucide pe amândoi. Un joc plin de provocări distractive care nu te va plictisi deloc. Încercă să bați scorurile obținute!
Foc şi apă 3

Foc şi apă 3

Jocuri de Aventura 2,4 Fata de apă și băiatul de foc au o nouă aventură, de data aceasta în templu de gheață. Ei trebuie să se ajute reciproc pentru a ajunge la ieșire. Ambele au ca avantaje dar și dezavantaje proprii atunci când se confruntă cu obstacole. Băiatul de foc alunecă rapid pe gheață în timp ce fata de apă se încetinește pe gheață. Băiatul de foc nu poate urca pe dealurile acoperite de gheață, în timp ce fata de apă le urcă fără probleme. În schimb, ea trebuie să fie atentă la marea de foc iar băiatul nu poate merge pe apă. Complicată situație pentru că ei trebuie să se ajute reciproc în acest joc. Pentru a reuși, trebuie să apeși pe lampele albastre sau roșii pentru a topi sau îngheța. Ambii nu pot sări împreună când stau pe gheață. Nu uita să colectezi toate viețile și diamantele ce apar în calea lor!
Foc şi apă 4

Foc şi apă 4

Jocuri de Perspicacitate 6,5 http://www.gamevideo4u.com/fireboy-and-watergirl-4-gameplay/ Click aici pentru a vedea gameplay video!

Jocuri - Puzzle and Run Joc mic